مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 13 دی 1401 ساعت 20:592023-01-03سياسي

جان فدا| سردار رفیعی آتانی: «آزادی قدس» انتقام خون شهید سلیمانی است/ سردار دلها متعلق به جریان خاصی نبود+ فیلم


فرمانده سپاه صاحب الامر (عج) استان قزوین گفت: خدای متعال حاج قاسم سلیمانی را آفریده بود تا قدس را ماندگار کند.

- سردار رستمعلی رفیعی آتانی در گفت و گو با خبرنگار فارس در قزوین، با اشاره به تحلیل شخصیت شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی بر اساس مطالعات، گفته ها و شنیده های انسانهای موثر و نزدیک به ایشان و تحلیلگران حوزه عمل این شهید بزرگوار، اظهار کرد: سردار سلیمانی در ابتدای جنگ، یک فرد نظامی نبود اما بر اساس ضرورت وارد جنگ شد و به همراه نیروهای مردمی کرمان، هرمزگان و بعدها سیستان و بلوچستان که به نیروهای او اضافه شدند لشکر 41 ثارالله را تشکیل داد و بر علیه دشمنی به نام صدام جنگید و مدلی را بروز داد که متفاوت از بقیه فرماندهان نبود اما تمایزهایی داشت.

یعنی ایشان یک شخصیت عاطفی و مهربان با یک صلابت نظامی در دوران دفاع مقدس شناخته می شد.

وی افزود: مرحله بعدی فرماندهی او بعد از جنگ در قرارگاه جنوب شرق کشور بود که با نیروهای خودمان و سرزمین خودمان در برابر افرادی که بخشی از هموطنان مان بودند مدل جدید ارائه کرد.

وی به همه اشرار و افرادی که روبروی نظام ایستاده بودند اعلام کرد اسلحه را زمین بگذارید، آب و زمین به شما می دهیم و شرایط کشاورزی را فراهم می کنیم که خیلی از افراد با این مدل فرماندهی، او به پاره تن یعنی ایران بازگشتند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

جان فدا| سردار رفیعی آتانی: «آزادی قدس» انتقام خون شهید سلیمانی است/ سردار دلها متعلق به جریان خاصی نبود+ فیلم

جان فدا| سردار رفیعی آتانی: «آزادی قدس» انتقام خون شهید سلیمانی است/ سردار دلها متعلق به جریان خاصی نبود+ فیلم